Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه غنی‌پور معاون جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در این استان در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، با اشاره به سهمیه هزار و ۷۰۰ نفری استان مرکزی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: سامانه مشاغل خانگی در همین راستا و برای اجرای طرح ملی الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی، راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غنی‌پور افزود: در سامانه مشاغل خانگی خدماتی همچون مشاوره، آموزش، طراحی، تولید، بسته‌بندی، بازارسازی، بازاریابی و اتصال به بازار و فروش برای صاحبان این مشاغل در نظر گرفته شده است.

او با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در حال اجراست اضافه کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از طرح‌های حمایتی حوزه اشتغال است که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه‌ای در سال جاری اجرا می‌شود.

مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی بابیان اینکه هدف از اجرای این طرح رونق و توسعه اشتغال پایدار است تصریح کرد: مشاغل یا کسب و کار خانگی در قالب یک طرح کسب و کار بدون ایجاد مزاحمت و در کمال آرامش در واحد مسکونی شکل می‌گیرد که در نهایت منجر به تولید کالای قابل عرضه به بازار می‌شود.

سلیمانی فرماندار دلیجان هم با اشاره به پتانسیل‌های شهرستان در زمینه‌های مشاغل خانگی اظهار امیدواری کرد درسال جهش تولید با اجرای طرح توسعه ملی مشاغل خانگی شاهد رشد وشکوفایی این مشاغل باشیم.

طرح ملی توسعه و توانمندسازی مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور با امضای قراردادی میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد‌دانشگاهی در حال اجراست.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشاغل خانگی استان مرکزی طرح ملی مشاغل خانگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی مشاغل خانگی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • اتصال شبکه بانکی به سامانه املاک و اسکان عملیاتی خواهد شد
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند