Web Analytics Made Easy - Statcounter

عاطفه کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بیماری کرونا تأثیرات منفی در بخش اقتصادی و تولید گذاشت و آسیب متعددی به کسب و کارهای اقتصادی وارد کرد، اظهار داشت: پرداخت تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا یکی از سیاست‌های وزارت کار در راستای حفظ اشتغال و صیانت از نیروی کار است.

وی افزود: بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا این ۱۴ رسته شناسایی شدند و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شدند و اطلاعات از وزارتخانه‌ها گرفته شد و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاعات را در سامانه کارا بارگذاری کردند و در حال حاضر این تسهیلات در سه گروه پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوانسار ادامه داد: گروه نخست متعلق به بنگاه‌های اقتصادی که دارای لیست بیمه هستند و گروه دوم مختص بنگاه‌های اقتصادی فاقد بیمه که از ۱۶ تیرماه به لیست اضافه شدند و افراد خود اشتغال و کارفرماهایی که خوداشتغالی و خویش فرمایی هستند می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

وی گفت: میزان تسهیلات برای بنگاه‌های دسته اول به ازای هر فرد شاغل ۱۲۰ میلیون ریال است و برای بنگاه‌هایی که بر اساس مصوبات ستاد کرونا تعطیل شدند به ازای هر فرد شاغل ۱۶۰ میلیون ریال است، مبلغ وامی که به اشخاص حقیقی خویش‌فرما یا خود اشتغال که فاقد بیمه هستند تعلق می‌گیرد ۶۰ میلیون ریال و برای افرادی که امکان اثبات رابطه کارفرما با کارکن در بنگاه وجود ندارد ۸۰ میلیون ریال است، نرخ تسهیلات ۱۲ درصد با بازپرداخت احتساب دوره تنفس ۲۴ ماه است.

کریمی با بیان اینکه اکنون در شهرستان خوانسار ۱۱۹ فقره پرونده تسهیلات کرونا در سامانه کارا به مبلغ ۱۶ میلیارد و ۵۸ میلیون ریال ثبت نام شده با اشتغال بیش از ۱۶۲ نفر که تنها دو فقره پرونده در بانک‌ها پرداخت شدند، گفت: تسهیلات کرونا برخلاف تسهیلات دیگری که در سامانه کارا و سیتا و بهینه یاب داشتیم یکسری مزایا و استثناها دارد که می‌توان بهره برد.

از ۱۱۹ فقره پرونده در سامانه ستاد ملی کرونا ۴۸ درصد متعلق به بیمه رانندگان است

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوانسار تصریح کرد: در شهرستان خوانسار از ۱۱۹ فقره پرونده در سامانه ستاد ملی کرونا ۴۸ درصد آن متعلق به بیمه رانندگان است ۳۰۰ نفر راننده در شهرستان کارت ملی هوشمند دارند که در سامانه ثبت نام می‌شوند و بانک‌ها بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا مکلف شدند میزان تسهیلات شش میلیون ریالی را با یک دریافت سفته پرداخت کنند.

وی تأکید کرد: سخت‌گیری‌هایی از طرف بانک‌ها در خصوص تسهیلات کرونا اعمال می‌شود که از معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان خواستاریم که نگاه ویژه به این موضوع داشته باشند و دستوری از استان ابلاغ کنند تا رعایت شرایط اقتصادی و بنگاه‌های آسیب دیده مدنظر بانک‌ها قرار گیرد تا مشکلاتی که در سامانه کارا داشتیم در این خصوص نداشته باشیم.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوانسار در رابطه با مشاغل خانگی گفت: بر اساس اصول ۲۸ و ۴۳ قانون اساسی و با توجه به سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور دولت موظف است مشاغل خانگی مطابق با قانون ساماندهی و حمایت را به نحوی که زمینه اشتغال برای متقاضیان فراهم شود حمایت کند.

وی افزود: از سال ۹۵ تاکنون در شهرستان خوانسار نزدیک به هزار مجوز مشاغل خانگی صادر کردیم، با توجه به بافت جغرافیایی شهرستان و ذوق هنری مردم و رونق فعالیت‌های اقتصادی برای مواد اولیه در داخل شهرستان مشکل تسهیلات داریم چون دولت سازگار اجرایی مناسب برای حمایت از مشاغل خانگی در شهرستان خوانسار را ندارد که لازم است میزان تسهیلات افزایش پیدا کند تا شرمنده متقاضیان نباشیم.

کریمی بیان داشت: بر اساس ماده ۱۱ قانون ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی در کنار دستگاه‌های اجرایی شهرداری‌ها مکلف شدند یک بازارچه محلی ایجاد کنند، رایزنی با شهرداری داشتیم که شهرستان خوانسار فصلی و گردشگر نیز به صورت فصلی حضور دارد و تأمین بازارچه دائمی شهرداری را متحمل هزینه می‌کند و اعتبار لازم نداریم مطرح شد بنابراین با توجه به اینکه خوانسار قطب گردشگری استان است و بازارچه به رونق گردشگری کمک می‌کند تا شهرداری نیز بتواند بازارچه مشاغل خانگی ایجاد کند.

یک باجه بانکی در شهرک صنعتی خوانسار نیست

وی تأکید کرد: با وجود حجم عظیم کارگران در دو شهرک صنعتی شهرستان خوانسار تأسیس یک باجه بانکی در شهرک صنعتی می‌تواند در راستای رفاه کارگران یک گام مؤثر باشد.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوانسار گفت: مصوبات کارگروه اشتغال و اهداف همه ما غیر از اهداف سازمانی در راستای کاهش نرخ بیکاری شهرستان که اکنون بالای ۱۶ درصد است را کاهش دهیم.

کد خبر 4983303

منبع: مهر

کلیدواژه: تسهیلات اشتغالزایی نرخ بیکاری کاهش نرخ بیکاری جذب سرمایه گذاری ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه اقامه نماز جمعه ستاد مقابله با کرونا بیرجند ازدواج مجلس شورای اسلامی مسکن کار و رفاه اجتماعی خوانسار شهرستان خوانسار رئیس اداره تعاون سامانه کارا ستاد ملی کرونا میلیون ریال مشاغل خانگی فقره پرونده بانک ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۴۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده ظهر دوشنبه در نشست با مسئولان حوزه اقتصادی استان اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و حوزه اقتصادی نقش مؤثری در تحقق شعار سال دارد.

وی به توفیقات دولت سیزدهم در حوزه اشتغال و تولید اشاره کرد و افزود: روند مستمر توسعه اشتغال در کشور مبتنی بر زیست بوم ملی اشتغال از موفقیت‌های اساسی دولت سیزدهم در یکسال اخیر است.

استاندار بوشهر از کاهش ۰.۹ درصدی نرخ بیکاری در کشور خبر داد و تصریح کرد: نرخ بیکاری در کشور از ۹ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۸.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت که موفقیت بزرگی محسوب می‌شود.

محمدی زاده با اشاره به کاهش نرخ بیکاری در بین جوانان و زنان و فارغ التحصیلان دانشگاهی خاطر نشان کرد: میزان اشتغال ناقص در کشور نیز در یکسال اخیر حدود ۱.۳ درصد کاهش یافت.

وی اضافه کرد: خالص اشتغال ایجادی در کشور در سال ۱۴۰۲، بالغ بر ۷۷۵ هزار شغل جدید است.

استاندار بوشهر گفت: سامانه جستجوی شغل در کشور در سال گذشته، راه اندازی و بیش از ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در این سامانه ثبت و ۳۱۰ هزار نفر از کارجویان نیز ثبت نام کردند.

محمدی زاده به توسعه مشاغل خانگی در کشور در دولت سیزدهم پرداخت و افزود: ۱۸۰ هزار مجوز مشاغل خانگی در سال گذشته در کشور صادر و بالغ بر ۳۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات در این زمینه پرداخت شد.

وی اضافه کرد: ۳۵۹ بازارچه مشاغل خانگی در سطح کشور در یکسال اخیر برپا شده که نقش مؤثری در بازاریابی کالاهای تولیدی مشاغل خانگی داشته است.

استاندار بوشهر گفت: در استان بوشهر نیز طی یکسال اخیر، اتفاقات ارزشمندی در حوزه اشتغال و تولید و کاهش بیکاری رقم خورده که کاهش نرخ بیکاری به ۶.۱ درصد از مهم‌ترین توفیقات است.

محمدی زاده بیان کرد: طی ۲ سال اخیر حدود ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شده و امسال با رونق فضای کسب و کار و جهش تولید، اشتغال نیز رشد محسوسی خواهد داشت.

وی ابراز داشت: احیای واحدهای راکد و نیمه راکد در استان بوشهر با شتاب بسیار خوبی انجام شده و امیدوارم امسال شاهد احیای تمام واحدهای تولیدی باشیم.

کد خبر 6098325

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی