Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، اکبر زاهدیان‌ نژاد مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان فارس ، با اشاره به اینکه  طرح  ملی توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور از سوی وزارت کار به عنوان کارفرما و ناظر و جهاد دانشگاهی به عنوان مجری طرح در حال اجرا بوده، گفت: این طرح برای گروه هدف به تعداد ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او،  بیان کرد:  طرح  ملی توسعه مشاغل خانگی ابتدا به صورت آزمایشی در ۹ استان کشور برگزار شد که پس از بازیینی و رفع نواقص، اجرای آن به شکل سراسری در دستور کار قرار گرفته است.

زاهدیان نژاد، تصریح کرد: فارس ۳۶ شهرستان و ۳۰ اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارد، و در حال حاضر  ۱۰ شهرستان که شعب جهاد دانشگاهی در آن ها استقرار دارد، به عنوان معین در نظر گرفته شده و سایر شهرستان‌ها را پوشش می‌دهد.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان فارس، بررسی اولویت بندی مزیت‌ها و هماهنگی‌های اولیه فاز نخست این طرح را معرفی کرد و ادامه داد: در این فاز، امکانات موجود شهرستان‌ها، نقاط ضعف قوت، فرصت و تهدید شهرستان‌ها شناسایی شده است.

او، با اشاره به وجود ۲۲ رشته مشخص در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، افزود: در این فاز باید هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شکل بگیرد و افراد برای ثبت نام در سامانه INHB.ir هدایت شوند.

 زاهدیان‌نژاد، اضافه کرد: رشته‌های مدنظر برای ایجاد اشتغال با قالب مشاغل خانگی در این سامانه قابل مشاهده است و اضافه کردن دیگر رشته‌ها وجود دارد و در این باره محدودیتی وجود ندارد اما باید رشته‌ها براساس مولفه امکان اتصال به بازار انتخاب شود.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان فارس، با تاکید بر اینکه سهمیه استان  ۳ هزار نفر اعلام  شده است، گفت:  ثبت‌نام از متقاضیان تا دو برابر سهمیه انجام می شود که در حال حاضر بیش از ۳ هزار نفر در فارس برای این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

او، فاز دوم این طرح را توانمند سازی اعلام و بیان کرد: با وجودی که هنوز فاز اول به پایان نرسیده، وارد فاز دوم طرح شده‌ایم و کار را از شهر شیراز و با انجام ارزیابی‌های اولیه آغاز کرده‌ایم.

زاهدیان نژاد با اشاره به اینکه تمام مراحل اجرای این طرح رایگان است و کسی حق دریافت وجه از متقاضیان را ندارد، تصریح کرد: در کنار افراد گروه هدف، پیشران‌هایی باید معرفی شوند که این پیشران‌ها نیاز به شناسایی و ثبت نام در سامانه و هدایت دارند.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  استان فارس با تاکید بر اینکه به دلیل اتصال پیشران‌ها به بازار، شناسایی آن ها در شهرستان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار بود، ادامه داد: مشاوره‌ها در مرحله اول به صورت عمومی  و تخصصی در بخش‌های مختلف فاز دوم و  آموزش‌های عمومی و تخصصی مناسب با علاقه و توانمندی‌ها طراحی شده رایگان است.

او، خواستار شناسایی و معرفی پشتیبان‌ها در شهرستان‌ها برای تحقق اهداف این طرح شد و فاز سوم را اتصال به بازار اعلام کرد و افزود: افراد آموزش دیده از طریق پیشران‌ها یا مستقل به بازار وصل می‌شوند.

زاهدیان نژاد، اضافه کرد: ممکن است افرادی در این زمینه آموزش و مهارت‌های کافی داشته باشند که پس از دسته بندی، میزان آموزش به آنها مشخص می‌شود.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان فارس، با بیان اینکه ایجاد زنجیره ارزش نیز در فاز سوم اجرای این پیش بینی شده، اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که تولیدات بر مبنای تولیدات استاندارد باشد، برند سازی‌های لازم اتفاق بیفتد و محصولات را با بسته بندی‌ها مناسب و کیفیت عالی به بازار عرضه کنیم.

سعادت رئیس اداره اشتغال و نظارت بر کاریابی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس نیز گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از برنامه‌های اشتغال فراگیر بوده که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، جهش تولید، کمک و حمایت از کسب و کارهای خرد با همکاری وزارت تعاون و جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه‌ای در حال اجرا است.

او، با اشاره به اینکه در این طرح تمرکز بر مشاوره و توانمندسازی ا‌ست، نه اعطای وام‌های کم بهره، خواستار تلاش جدی شهرستان‌ها برای عرضه فروش محصولات مشاغل خانگی با راه‌اندازی بازارچه‌ها شد.

همچنین نظری مسئول طرح کارورزی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی،  بیان کرد: با گذشت هشت ماه از سال برخی شهرستان‌ها هیچ گونه عملکرد قابل دفاعی در این باره نداشته‌اند و از سهمیه پیش بینی شده عقب هستند یا کاری انجام نداده‌اند که انتظارمی رود تا پایان امسال نواقص رفع شود.

او، به دستورالعمل اجرایی طرح مشوق بیمه کارفرمایی نیز اشاره و  تصریح کرد: ١٠ آبان ماه امسال این طرح ابلاغ و سامانه طراحی شده در این طرح مانند سامانه کارورزی است که بنگاه‌های اقتصادی باید در سامانه ثبت نام کنند و کارورز و فارغ التحصیل دانشگاهی نیز در سامانه ثبت نام کند و مراحل انعقاد قرارداد انجام شود.

نظری به تشریح جزییات دستورالعمل این طرح پرداخت و ادامه داد: در این طرح ما سهم بیمه کارفرما را دیگر به تامین اجتماعی پرداخت نمی‌کنیم و به محض پرداخت بیمه کارگر از سوی کارفرما به تامین اجتماعی، کمک هزینه سهم بیمه ماهانه نیز برای خود کارفرما پرداخت می‌شود.

مسئول طرح کارورزی اداره کل تعاون فارس با اشاره به شرایط کارورز، افزود: کارورز برای ورود به این طرح باید دارای مدرک لیسانس یا بالاتر، حداکثر سن ٣٨ سال و حداکثر سابقه بیمه تامین اجتماعی آن ها کمتر از  ۳۶ ماه باشد.

او، اضافه کرد: کافرمایان نیز باید دارای مجوز فعالیت رسمی، کد بیمه کارگاهی و ثبت نام در سامانه باشند که کارگاه ها در این طرح محدودیتی ندارند.

 در این برنامه که به شکل مجازی برگزار شد، مدیران و کارشناسان اداره‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی شهرستان‌های مختلف استان فارس نیز شرکت داشتند.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اقتصاد مقاومتی استان فارس کار و رفاه اجتماعی شهرستان ها پیشران ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۶۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • روند اجرای عملیات پروژه تأمین آب آشامیدنی منطقه جنوب استان بررسی شد
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • قرارگیری ۳۴۶ کارگاه در طرح طبقه‌بندی مشاغل در کرمانشاه
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید