Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» گفت: تابه‌حال یک میلیون و ۶۵۰ نفر واجد شرایط موفق به دریافت مجوز شروع به فعالیت در حوزه مشاغل خانگی شده‌اند که از این تعداد ۷۷۲ هزار نفر تسهیلات دریافت کرده‌اند. مهناز امامدادی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص اقدامات دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی  وزارت «تعاون، کار ورفاه اجتماعی» دولت دوازدهم، گفت: تابه حال ۱ میلیون و ۶۵۰ نفر واجد شرایط موفق به دریافت مجوز شروع به فعالیت در حوزه مشاغل خانگی شده اند که از این تعداد ۷۷۲ هزار نفر تسهیلات دریافت کرده اند و از محل اعطای این تسهیلات برای ۸۵۲ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه افزود: علاوه بر این از محل‌های دیگر هم برای فعالان مشاغل خانگی تسهیلات پرداخت کرده ایم به عنوان مثال از اعتباری که برای پرداخت تسهیلات ویژه اشتغال روستایی و عشایر داشته ایم ۱۰درصد را به مشاغل خرد و خانگی اختصاص دادیم که از محل این طرح نیزبه میزان ۶۷۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که منجر به اشتغال زایی برای ۳۲ هزار و ۸۰۰ نفر شده است.   امامدادی ادامه داد:  طرح دیگرکه با توجه به این که اکثز متقاضیان ما نیاز به توانمندسازی دارند و برای ورود آن‌ها به بازار و  ارتقا کمی و کیفی محصولات آن‌ها اجرا شد تا وابستگی آن‌ها به دریافت تسهیلات کم شود کبه همین دلیل برای ۶ هزار و ۲۰۰ نفر زنان سرپرست خانوار این کار را انجام دادیم و این مختص به زنان سرپرست خانواری می‌شد که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نباشند و کمکی برای امرار معاش به آن‌ها نشده باشد و شرایط آن‌ها برای جامعه هدف طرح ما تعریف شده باشد.   رئیس ستاد دبیرخانه حمایت و ساماندهی مشاغل خانگی گفت: تأکید این طرح بر توانمند کردن و ارتقا کمی و کیفی محصولات آن‌ها است تا به زنجیره بازار و بنگاه‌های بالادستی وصل شود برای اطلاع‌رسانی و شرکت متقاضیان در این طرح برای افرادی که علاقه‌مند باشند و حتی افرادی که فاقد آموزش هستند این طرح را اجرا کردیم  اجرای این طرح را طبق تفاهم‌نامه‌ای به جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک نهاد توسعه‌ای واگذار شد که با نظارت و راهبری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرا شد.   وی افزود: در شهرهایی که به‌عنوان پایلوت(آزمایشی) برای اجرای این طرح انتخاب‌شده‌اند اطلاع‌رسانی میدانی هم داشته‌ایم و برای عرضه محصولات تولیدی این افراد بحث‌های بازاریابی که خیلی مهم هم هست را نیز پیگیری کردیم که برای این موضوع بازارچه‌های موقت و برپایی نمایشگاه‌ها را داشتیم اما از سال ۹۸ و با شروع بیماری کرونا که مشکلاتی برای عرضه حضوری محصولات داشتیم بحث فروشگاه‌های الکترونیک را فعال کردیم.   امامدادی گفت: سامانه‌ای برای این کار در نظر گرفته شد به نام سامانه «ای هوپ»که در این سامانه کسانی که مایل هستند در طرح توسعه مشاغل خانگی شرکت کنند  ثبت‌نام می‌کنند و در این سامانه آموزش‌های لازم را نیز به‌صورت مستند برای بهره‌گیری علاقه‌مندان ارائه می‌شود درعین‌حال برندهایی که مشاغل خانگی دارند از طریق سایت‌های معتبر مختلف در این سایت معرفی می‌شوند، در این سامانه خرید و ارسال محصولات مشاغل خرد وکو چک خانگی با پویش در خانه بمانیم انجام می‌شود.   بیشتر بخوانید: احیای صنعت پین‌دوزی با توسعه مشاغل خانگی و صادرات محصولات به خارج از کشور انتهای پیام/

 

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت تعاون اشتغال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت تعاون اشتغال مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۸۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!